PowerMark 330 Verstelbare Bank

De PowerMark 330 is een multifunctionele halterbank. Het voordeel van een halterbank als deze is dat de bank niet alleen heel functioneel is voor oefeningen met dumbbells, maar daarnaast ook de mogelijkheid biedt om oefeningen te doen voor de biceps en benen.

Met de PowerMark 330 kunt u thuis intensief trainen. Door de sterke frameconstructie heeft u een stevig draagvlak, wat u de gewenste stabiliteit geeft tijdens uw workout. De gewenste houding heeft u ook binnen enkele seconden goed ingesteld, via het handige pop-pin systeem kunt u namelijk zeer snel de halterbank in houding verstellen. De kussens en de rollers zijn zeer comfortabel wat wel zo prettig is tijdens het uitvoeren van uw oefeningen.

Zoals we al vermelden is de PowerMark 330 een zeer multifunctionele halterbank. Doordat de bank is voorzien van een extra been en armstation kunt u uw lichaam zeer compleet trainen op deze halterbank. Het armgedeelte is zeer geschikt om uw biceps op een gesloten manier te trainen. Daarnaast biedt het extra beenstation u de mogelijkheid om zowel uw bovenbeenspieren als uw hamstrings te voorzien van de nodige training. Uiteraard kunt u uw bovenlichaam ook perfect trainen op deze halterbank. De halterbank leent zich perfect om te trainen met dumbbells of een halterstang. De PowerMark 330 is daarnaast een perfecte aanvulling op een squat rack of een Smith machine.

Let op: Het beengedeelte is geschikt voor schijven van zowel 31mm als 51mm.

Specificaties

Gewicht33 kg
Afmetingen180x68x110
Garantie1 Jaar