PowerMark 420UB Bench

De nieuwe PowerMark 420UB Bench is een kwalitatief zeer goede verstelbare bank, voor een wel heel gunstige prijs. De prijs/kwaliteit verhouding van de PowerMark 420UB Bench is gewoon zeer goed te noemen!

Met de PowerMark 420UB Bench bent u in staat om uw gehele bovenlichaam in een mum van tijd in topconditie te brengen. Of u nu uw borstspieren wilt trainen of juist de schouderspieren, het is allemaal mogelijk met de 420UB Bench van PowerMark.

De PowerMark 420UB Bench heeft niet alleen een verstelbare rugleuning, ook de zitting is in 2 standen verstelbaar. Ideaal als u wilt trainen met losse dumbbells of met een halterstang, de ideale houding is dus altijd aan te nemen. U kunt de rugleuning zowel vlak, in- als decline instellen. Hierdoor kunt u zowel de borstspieren als de schouders perfect trainen.

De PowerMark 420UB Bench is, mede door het hoogwaardige stalen frame, zeer stabiel en dus geschikt om thuis fanatiek aan de slag te gaan. De PowerMark 420UB Bench is ideaal los te gebruiken, maar daarnaast ook zeer geschikt in combinatie met een Squat Rack of Smith Machine.

De PowerMark 420UB is voorzien van een handig handvat aan de voorkant. Hierdoor kunt u het bankje handig verrijden met behulp van de wieltjes aan de achterkant.

Specificaties

Gewicht28 kg
Afmetingen140x77x48
Garantie1 Jaar