PowerMark 315 Squat Rack

Bent u op zoek naar een compact maar toch zeer stabiel squat rack, dan is de PowerMark 315 een perfecte uitkomst. Het toestel leent zich perfect voor squat oefeningen, lunges en daarnaast kunt u ook nog perfect uw dip oefeningen uitvoeren.

De PowerMark 315 is eenvoudig in 7 hoogtes verstelbaar, hierdoor kunt u van 91cm tot 151cm hoogte trainen. Zo kunt u voor elke oefening de juiste hoogte instellen. Het toestel is daarnaast ook in de breedte in te stellen. Dit maakt het squat rack geschikt om met werkelijk elke halterstang te trainen. U kunt de breedte in 5 standen instellen van 65cm tot 105cm. Met de 2 dipsteunen kunt u ook nog al uw dip oefeningen uitvoeren.

Kenmerken

  • Onafhankelijke squat stands
  • In hoogte verstelbaar
  • Breedte verstelbaar voor verschillende halters en dip oefeningen
  • 2 spotters voor extra veiligheid
  • Hoge kwaliteit zwarte en rode metallic poedercoating

U heeft dus de mogelijkheid om uw lichaam compleet te trainen, daarbij is natuurlijk een degelijke stabiliteit gewenst. Dit kunt u zeer zeker verwachten van dit squat rack. Het frame heeft vanwege zijn sterke constructie een zeer hoge stabiliteit. Daarnaast kunt u de hoogte en breedte eenvoudig verstellen met het handige pop-pin systeem.

Bevestigingsmogelijkheid voor de PowerMark BRT10 Core Trainer. Deze wordt niet meegeleverd en is optioneel verkrijgbaar.

Deze PowerMark Core Trainer is de ideale aanvulling op een halterstang met een diameter van 50mm. Steek de halterstang in de BRT10 en u heeft tal van nieuwe mogelijkheden. De zwaarte van deze oefeningen kunt u eenvoudig zelf bepalen door het gewicht dat u op het vrije uiteinde van de stang plaatst. Het is een ideale aanvulling om de kracht en mobiliteit van uw bovenlichaam te verbeteren.

Specificaties

Gewicht25 kg
Afmetingen70x107x163
Garantie1 Jaar