PowerMark 415 Squat Rack Deluxe

De PowerMark 415 is de zwaardere versie van de PowerMark 315. De stabiliteit van dit model is nog een stuk hoger. Een ander groot voordeel van dit squat rack is dat de spotters in hoogte verstelbaar zijn.

Als u thuis met krachttraining bezig bent wilt u natuurlijk dat u veilig aan de slag kunt. Een degelijke kwaliteit en stabiliteit zijn daarbij zeer gewenst. De PowerMark 415 voldoet aan beide eisen. Het sterke stalen frame zorgt ervoor dat het toestel zelfs onder zware belasting geen krimp geeft. U heeft de mogelijkheid om het squat rack volledig naar eigen wens in te stellen. U kunt de hoogte instellen van 91cm tot 151cm. De breedte kunt u instellen van 65cm tot 105cm, zo kunnen alle maten halterstangen gebruikt worden. De spotters zijn ook in hoogte verstelbaar, u kunt deze van 63cm tot 93cm in hoogte verstellen.

U kunt uw lichaam zeer compleet trainen op de PowerMark 415. Het toestel is zeer geschikt voor squat oefeningen en lunges. Daarnaast is het toestel uitgerust met 2 dipsteunen. Hiermee kunt u dip oefeningen doen voor onder andere borst, buik en triceps. De PowerMark 415 kan heel goed los gebruikt worden en kan daarnaast ook een perfecte aanvulling zijn bij een halterbank.

Belangrijkste kenmerken

  • Onafhankelijke squat stands
  • In hoogte verstelbaar
  • Breedte verstelbaar voor verschillende halterstangen en dip oefeningen
  • 2 verstelbare spotters voor extra veiligheid
  • Hoge kwaliteit zwarte en rode metallic poedercoating

* Bevestigingsmogelijkheid voor de PowerMark BRT10 Core Trainer. Deze PowerMark Core Trainer is de ideale aanvulling op een halterstang met een diameter van 50mm. Steek de halterstang in de BRT10 en u heeft tal van nieuwe mogelijkheden. De zwaarte van deze oefeningen kunt u eenvoudig zelf bepalen door het gewicht dat u op het vrije uiteinde van de stang plaatst. Het is een ideale aanvulling om de kracht en mobiliteit van uw bovenlichaam te verbeteren.

Specificaties

Gewicht34 kg
Afmetingen95x107x163
Garantie1 Jaar