PowerMark 470HR Power Rack

De PowerMark 470HR heeft alles in huis voor een ambitieuze gewichtentraining. Haal het meeste uit uw training, verleg uw grenzen en voel de ruimte om te excelleren.

Samen met een halterstang en halterschijven komt u al een heel eind in de wereld van krachtsport. Het trainen met vrije gewichten is het meest effectief als de gebruiker zich veilig genoeg voelt om toch nog die extra paar herhalingen eruit te persen. De Powermark 470HR is uw trainingspartner en zal u niet in de steek laten.

Of u nu uw spierconditie wilt onderhouden of kracht en spiermassa opbouwen, met de PowerMark 470HR is dit allemaal mogelijk.

Enkele oefeningen die u met de PowerMark 470HR kunt uitvoeren:

  • Lunges
  • Squats
  • Deadlifts
  • Calf raises
  • Upright rows

Om nog meer trainingsvrijheid te creƫren kunt u bij de PowerMark 470HR een losse halterbank gebruiken om bijvoorbeeld te bankdrukken.

Als u thuis met krachttraining aan de slag gaat wilt u natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurd. Een degelijke kwaliteit en stabiliteit zijn daarbij zeer gewenst, de PowerMark 470HR voldoet aan beide eisen. Het uiterst stabiele en sterke stalen frame van maar liefst 70kg zorgt ervoor dat het powerrack zelfs onder zware belasting geen krimp geeft.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor alle soorten barbell oefeningen
  • Wordt geleverd met chin bar, spotter bars, verstelbare bar hooks en Olympic plate houders
  • Chin up / Pull-up station - diverse greep mogelijkheden
  • Afneembare spotter bars en bar hooks - individueel instelbaar in 18 hoogtes
  • 8 mogelijkheden tot het opbergen van uw halterschijven (30mm of 50mm)

* Bevestigingsmogelijkheid voor de PowerMark BRT10 Core Trainer. Deze PowerMark Core Trainer is de ideale aanvulling op een halterstang met een diameter van 50mm. Steek de halterstang in de BRT10 en u heeft tal van nieuwe mogelijkheden. De zwaarte van deze oefeningen kunt u eenvoudig zelf bepalen door het gewicht dat u op het vrije uiteinde van de stang plaatst. Het is een ideale aanvulling om de kracht en mobiliteit van uw bovenlichaam te verbeteren.

teun mulder

Jeroen van Eck traint met de PowerMark 470HR Power Rack

Ik ben Jeroen van Eck, 23 jaar en professioneel mountainbiker. In 2015 werd ik Nederlands en Europees kampioen bij de profs. Ik richt mij met name op het meest explosieve en spectaculaire onderdeel van de mountainbike sport.

Om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen was er op het gebied van krachttraining nog winst te behalen. De reistijd naar de sportschool, het moeten wachten op andere en het gebrek aan specifieke trainingen i.c.m. met de fiets hebben mij doen besluiten het heft in eigen hand te nemen.

Als basis heb ik de Kroon vloertegel pro 20mm zwart laten leggen. Een groot deel van mijn oefeningen bestaan uit core stability.

Een sterke core heeft namelijk als voordeel een goede afzet van mijn beenkracht. Daarnaast moet ik fit en blessurevrij blijven. Daarvoor gebruik ik het PowerMark 470HR Power Rack i.c.m. de PowerMark 430C Bench om mijn been oefeningen (squats, lunges etc.) en arm oefeningen (pull ups, incline press etc.) uit te voeren.

Tot slot is explosieve kracht erg belangrijk. Om dat dynamisch uit te voeren en de coƶrdinatie te stimuleren maak ik gebruik van de Pivot Fitness PM178 Wooden Plyo Box om daar mijn box jumps op te kunnen doen.

Vanaf het eerste moment dat ik met Helisports in contact kwam was het gelijk positief. Zij wilden graag een bijdrage leveren aan mijn ontwikkeling en mijn sportieve ambities. Naar mijn mening is het eindresultaat ontzettend gaaf geworden!

Let op: De PowerMark 470HR is geschikt voor halterstangen met een minimale greepbreedte (greep binnenmaat) van 116 cm.

Specificaties

Gewicht71 kg
Afmetingen131x161x215
Garantie1 Jaar