PowerMark 475R Power Rack

Bent u op zoek naar een ideaal toestel om veilig en effectief te trainen met losse gewichten? Dan is de PowerMark 475R Power Rack echt iets voor u. Dit Power Rack biedt alles voor een intensieve krachttraining. Al de onderdelen zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen en garanderen u een jarenlang probleemloos trainingsplezier.

De PowerMark 475R Power Rack is speciaal geconstrueerd voor de meest ervaren sporter, die zijn training graag tot het uiterste wil drijven. Het is een krachtrek dat veel oefeningen mogelijk maakt en een workout kan bieden voor het gehele lichaam.

Enkele oefeningen die u met de PowerMark 475R kunt uitvoeren:

 • Squats
 • Military presses
 • Deadlifts
 • Bent over rows

Het PowerMark 475R Power Rack is ook voorzien van zogenoemde chin-up/pull-up handvatten. Zo kunt u uw bovenlichaam zeer compleet trainen zonder dat u een enorme hoeveelheid aan gewichtschijven hoeft aan te schaffen. Voor alle oefeningen gebruikt u namelijk uw eigen gewicht als weerstand.

Door middel van verstelbare spotters en noodopvangstangen (safety bars) kunnen oefeningen zoals de bench press, squat, shoulderpress op een veilige manier thuis uitgevoerd worden. Dit alles voor de ontwikkeling van een mooi gespierd lichaam.

De PowerMark 475 is uit te breiden met verschillende attachments. Zo is de PowerMark 475R uit te breiden met PowerMark 475A Lat en Low Pulley Attachment. Dit houdt in dat u zowel een lat pulley als een low pulley tot uw beschikking heeft en is speciaal bedoeld voor personen die meer aandacht aan de rug willen besteden. Ook kunt u met de lat pulley en low pulley zowel de biceps, triceps als de schoudergroepen voorzien van de nodige trainingsarbeid. Kortom met het complete pulley systeem maakt u van de PowerMark 475R Power Rack een ideale total body trainer.

Om de Power Rack helemaal compleet te maken kunnen de PowerMark 475D Dip Handvatten niet ontbreken. Een ideale optie om uw triceps en borst te trainen.

Belangrijkste kenmerken

 • Extra heavy duty stalen buizen biedt stevigheid en veiligheid
 • Bar catchers verdelen gewicht gelijkmatig
 • Eenvoudige afstelling van de catchers en de spotters
 • Hoge kwaliteit metallic poedercoating
 • Geschikt voor alle soorten van barbell oefeningen
 • Wordt geleverd met Chin Up Bar voor extra veelzijdigheid
 • Optioneel Dip handvatten beschikbaar

* Bevestigingsmogelijkheid voor de PowerMark BRT10 Core Trainer. Deze PowerMark Core Trainer is de ideale aanvulling op een halterstang met een diameter van 50mm. Steek de halterstang in de BRT10 en u heeft tal van nieuwe mogelijkheden. De zwaarte van deze oefeningen kunt u eenvoudig zelf bepalen door het gewicht dat u op het vrije uiteinde van de stang plaatst. Het is een ideale aanvulling om de kracht en mobiliteit van uw bovenlichaam te verbeteren.

Let op: De PowerMark 475R is geschikt voor halterstangen met een minimale greepbreedte (greep binnenmaat) van 115 cm.

Specificaties

Gewicht41 kg
Afmetingen131x117x215
Garantie1 Jaar