PowerMark 480 Multi Press Rack

Met het Multi Press Rack kunt u in combinatie met een halterstang op een veilige manier uw lichaam voorzien van een effectieve workout. Vooral oefeningen als lunges, squats en bankdrukken zijn perfect uit te voeren op de PowerMark 480.

Een Press Rack is uiteraard gebaat bij een hoge stabiliteit. De PowerMark 480 heeft door de sterke frame constructie een zeer goede stabiliteit, niet voor niets is dit rack maar liefst belastbaar tot 360kg. U heeft dus de mogelijkheid om extreem zwaar te trainen. Wilt u het toestel nog steviger vast zetten, kunt u het toestel verankeren in de vloer. U heeft op het Press Rack ook de mogelijkheid om uw halterschijven netjes op te bergen. Er zitten 4 steunen op waar u de Olympische halterschijven op kunt plaatsen.

U kunt het Press Rack daarnaast optimaal verstellen, het rack is hiermee geschikt voor mensen van vrijwel elke lengte. De spotters zijn in 14 standen instelbaar van een hoogte van 45cm tot een hoogte van 111cm. Daarnaast kunt u de halterstang op 13 verschillende hoogtes in het rek plaatsen. Dit kan van een hoogte van 33cm tot een hoogte van 174cm. Hierdoor kan iedereen de ideale hoogte pakken om diverse squats en lunges uit te voeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Extra zware stalen buis constructie
  • Gunrack met 14 posities belastbaar tot meer dan 460kg
  • 2 lange spotters en 4 Olympische platen houders
  • Hoge kwaliteit donkergrijs en zilvergrijs metallic poedercoating
  • Meerdere Bar steunen
  • Verstelbare Spotter Catchers
Let op: De PowerMark 480 is geschikt voor halterstangen met een minimale greepbreedte (greep binnenmaat) van 123 cm.

Specificaties

Gewicht59 kg
Afmetingen105x165x188
Garantie1 Jaar